Yoncalı Yukarı Mahalle İlkokulu
YONCALI KÖYÜ YUKARI MEVKİİ YUKARI KÜME EVLERİ ÇORUM BAYAT YUKARI YONCALI ILKOKULU BLOK NO: 165 BAYAT / ÇORUM

VİZYON

21.yüzyılın çağdaş eğitim düzeyine erişmek için Atatürk ilkelerinden ödün vermeyen, çağdaş dünyaya ayak uydurabilen, yeniliklere açık, akılcı, dinamik, sorumluluğunu bilen, pozitif düşünebilen, öz kültürünü tanıyan, koruyan, kendine güvenip fikirler üretebilen, sosyal, sanatsal ve sportif etkinliklerde kendini ifade edebilen, geleceğin gençlerinin kusurlarını ve eksiklerini bulmayı değil, başarılarını gösterip alkışlamayı seçen anlayışı benimsiyoruz.

MİSYON

Atatürk ilkelerine bağlı, Atatürk devrimlerini özümsemiş Tarihine ve kültürüne bağlı Gücünü tarihinden alan , Cumhuriyetimizle yaşıt Okul kültürünü benimsemiş Bilime, gelişmeye, teknolojiye önem veren Saygı , sevgi ve dostluk bilincinin yerleştiği Sanatta ,sporda, bilimde uygulamalı eğitime önem veren Çalışan, üreten, kendisiyle ve çevresiyle barışık, en az iki yabancı dil konuşabilen, katılımcı , sorumluluk sahibi, laik, demokratik , araştıran,sorgulayan, ulusal değerlerine sahip çıkan ve evrensel değerlere ulaşan gençleri yüksek öğrenime hazırlamaktır.

Öğretim Şekli :Müstakil İlkokul

Müstakil İlkokul